Statenweg
Statenweg Nieuws 4 april 2009

Inschrijving voor Apple Design Awards 2009 nu geopend

De inschrijving voor de jaarlijkse Apple Design Awards is geopend. De prijzen voor de beste applicaties voor Mac OS X en de iPhone zullen in juni tijdens het WWDC in San Francisco worden uitgereikt.

In aanmerking komen vier applicaties voor Mac OS X 10.5 Leopard die reeds verschenen zijn en één pre-release voor Snow Leopard. Hetzelfde geldt voor iPhone-applicaties. Een viertal prijzen zullen worden toegekend aan applicaties voor iPhone 2.2.1 die reeds beschikbaar zijn in de App Store en één prijs is gereserveerd voor de beste applicatie voor iPhone OS 3.0. Daarnaast zal er voor beide platforms één winnaar gekozen worden uit inzendingen van studenten.

Winnaars ontvangen twee 15″ MacBook Pro’s, twee 30″ Cinema Displays, twee 16 GB iPhone’s, twee keer een 16 GB iPod touch, een Apple Developer Connection lidmaatschap en een ticket voor de WWDC om de prijs zelf in ontvangst te nemen. Studenten moeten het helaas met minder doen. Inschrijven kan tot 4 mei.

Vorig jaar sleepte het Amsterdamse Werck BV een prijs in de wacht met de ‘point of sale’-applicatie Checkout. Welke Nederlander treedt in hun voetsporen?

Reageer op artikel:
Inschrijving voor Apple Design Awards 2009 nu geopend
Sluiten