Inschrijving voor Apple Design Awards 2009 nu geopend

6 reacties

De inschrijving voor de jaarlijkse Apple Design Awards is geopend. De prijzen voor de beste applicaties voor Mac OS X en de iPhone zullen in juni tijdens het WWDC in San Francisco worden uitgereikt.

In aanmerking komen vier applicaties voor Mac OS X 10.5 Leopard die reeds verschenen zijn en één pre-release voor Snow Leopard. Hetzelfde geldt voor iPhone-applicaties. Een viertal prijzen zullen worden toegekend aan applicaties voor iPhone 2.2.1 die reeds beschikbaar zijn in de App Store en één prijs is gereserveerd voor de beste applicatie voor iPhone OS 3.0. Daarnaast zal er voor beide platforms één winnaar gekozen worden uit inzendingen van studenten.

Winnaars ontvangen twee 15″ MacBook Pro’s, twee 30″ Cinema Displays, twee 16 GB iPhone’s, twee keer een 16 GB iPod touch, een Apple Developer Connection lidmaatschap en een ticket voor de WWDC om de prijs zelf in ontvangst te nemen. Studenten moeten het helaas met minder doen. Inschrijven kan tot 4 mei.

Vorig jaar sleepte het Amsterdamse Werck BV een prijs in de wacht met de ‘point of sale’-applicatie Checkout. Welke Nederlander treedt in hun voetsporen?

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Powerfull

  ik! haha nee, maar waar moeten studenten het mee doen? En waarom moeten studenten het met minder doen? Het lijkt mij eerder omgekeerd?

 • Profielfoto
  Statenweg

  @Powerfull: lees de details over de prijzen op de pagina waarnaar gelinkt wordt.

 • Profielfoto
  PowerMacje

  Studenten krijgen van alle prijzen de helft, dus één MBP, één ACD etc.:)

 • Profielfoto
  Mr. Nathan

  ja, en een 8 GB iphone 3G in plaats van een 16 GB

 • Profielfoto
  Jarik

  Wat moet je nou met overal 2 van… Je kan er toch maar 1 gebruiken?? Of lees ik het verkeerd?

 • Profielfoto
  rdesign

  Werck, daar heb ik mijn iMac 24″ van gekocht.(:
  Waarom krijgen studenten minder?!:/