Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 2 april 2009

Her Majesty scoort nieuwe iPod [UPDATE]

De Amerikaanse president Obama heeft gisteren een ultieme poging gedaan om in het gevlei te komen bij de moeder aller Britten: Queen Elisabeth. Aan de vooravond van de G20 top op dit moment wordt gehouden in Londen, meldde hij zich aan de paleispoorten met een glimmende iPod.

Om het helemaal af te maken, waren op het kleinood al 40 musicalliedjes voorgeïnstalleerd, alsmede een video van het bezoek dat zij twee jaar geleden aan de Verenigde Staten bracht. De koningin is geen onbekende met iPods: naar verluidt speelde zij tot op heden met een zilveren iPod mini. Obama omschreef de koningin als ‘fantastisch’ en ‘een charmante vrouw’. Elisabeth beantwoordde het gebaar met een eigen gift: een portret van haarzelf, inclusief echtgenoot, gesigneerd en wel.

Leuk voor in het Oval Office. Om lekker naar te kijken.

Update
Het is wat met dat koninginnevolk… De ene iPod is nog niet binnen of de andere kondigt zich alweer aan. De godvrezende medemens van de Evangelische Omroep heeft zich alhier te lande bij monde van presentator Klaas van Kruistum (radioprogramma Jouw Weekend Finale) voorgenomen om Bea ter gelegenheid van heur verjaarsfeest op 30 april te begiften met een oranje iPod, gevuld met de voorkeursnummers van heur onderdanen. En nou niet allemaal The Smiths insturen. Da’s flauw.

Reageer op artikel:
Her Majesty scoort nieuwe iPod [UPDATE]
Sluiten