Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 2 april 2009

Heb jij al een beeldscherm achter je Apple?

De digitale hangplek voor Mac-knutselaars, MacMod besteedde onlangs aandacht aan een wel heel bijzonder gemodificeerde MacBook. Het lichtgevend element achter het Apple logo werd verruild voor een klein beeldschermpje waar vervolgens, gewoon via OS X, de meest wilde bewegende beelden op getoond konden worden.

Nu willen we natuurlijk allemaal wel een beeldscherm achter het Apple logootje van onze MacBooks en vanaf vandaag kan dat. Meer dan een slordige $200, een soldeerbout, stalen zenuwen en een niet al te sterke gehechtheid aan je Mac heb je niet nodig. Zoveel valt op te maken uit de how-to die de maker van het prototype zelf online heeft gezet.

Vind je dit fysiek geweld jegens je onschuldige MacBook iets te veel van het goede? Dan kan je altijd nog het origineel kopen voor nog geen € 1200,-. Voor de OMT’er die het zelf gaat proberen: houdt ons op de hoogte!

Reageer op artikel:
Heb jij al een beeldscherm achter je Apple?
Sluiten