Dinsdag Mac OS X 10.5.7-dag?

19 reacties

Het lijkt er op dat een nieuwe update van Mac OS X 10.5 Leopard niet lang meer op zich laat wachten. Hier kwam OMT lid NI3LS achter toen hij afgelopen vrijdag X11 (een open source GUI voor UNIX systemen) wilde updaten. Hierbij kreeg hij de volgende melding.

Inmiddels is de melding door meer OMT’ers opgemerkt. Vragen over de melding worden door Apple beantwoord met het advies rustig af te wachten. Dat zullen we dan ook moeten doen. De ervaring leert echter dat software updates meestal maandag of dinsdag verschijnen. Hou de Software Updater en OMT dus goed in de gaten!

Reacties

19 reacties
 • Profielfoto
  Aanrecht

  Oeh!
  Ik houd van updates!

 • Profielfoto
  Janozua

  Had ik inderdaad ook al opgemerkt. (Gister, ik check altijd al mijn software op updates met AppFresh elke zondag)

 • Profielfoto
  Ezra

  Hopen! Ik hou ook van updates whaha:) .

 • Profielfoto
  Apple Rainbow

  Met Safari 4?
  Hopelijk houden ze ons niet te lang in spanning mbt snow leopard.

 • Profielfoto
  leaf

  Kom maar op met die updates!

 • Profielfoto
  sypie

  En daar ook nog eens een terechte opmerking bij dat Apple OS X nooit met een tussenstreepje zou schrijven. Ook daar zit logica in.

 • Profielfoto
  Trizan

  Voor the Sims 3 heb je ook versie .7 nodig. Deze komt 4 juni uit.

 • Profielfoto
  syltheboy

  Ja, da’s al snel. Ik zit er echt op te wachten, want De Sims 2 komt zo langzamerhand wel m’n neus uit.:p Momenteel speel ik het op verschillende Windows pc’s, maar De Sims 3 ga ik op m’n toekomstige iMac spelen. Maar ja, ik heb nooit zo’n zin om er geld aan uit te geven, want gratis is natuurlijk altijd beter.

 • Profielfoto
  MouseMighty

  Alleen maar 10.5.7 als die op mijn PowerBook G5 draait! :p

 • Profielfoto
  Trizan

  @ syltheboy
  Ik vind dat je dit spel toch origineel moet hebben.
  En je krijgt er een toffe usb-stick diamant bij.:D

 • Profielfoto
  xvisx

  @syltheboy: als je in een auto wilt rijden, steel je ‘m dan dus ook maar, want ja, gratis is beter. Boodschappen in de supermarkt neem je natuurlijk ook gewoon stiekem in je tas mee, waarom zou je er voor moeten betalen? Kleding: hetzelfde, waarom zou je er voor betalen, nietwaar?

  Iemand die steelt noem ik een dief. Bij deze.

 • Profielfoto
  drahreg

  @xvisx dit is wel heel erg met het vingertje, hoor. Niet dat je ongelijk hebt, maar zo hoef ik ook niet toegesproken te worden.

 • Profielfoto
  Siri

  Ah, updates:D
  Hopen dat ik nog genoeg schijfruimte overheb:P
  Ik heb vaak zat mijn HD moeten opruimen om een update te plegen.
  Nun nog zo’n 1,2 gig vrij :'(
  Maar, ik ben aan het sparen voor een WD Elements 1TB.
  1TB krijg ik noooooit vol namelijk, nooit meer gezeur dus!

 • Profielfoto
  iAgree

  dinsdag is alweer bijna voorbij, weer niet dus zo lijkt het;-)

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  “OS-X 10.5.7”? Op zich wel vreemde notatie voor Apple. Maar we zullen zien.

 • Profielfoto
  W0uTeRr

  @Adriaan Mol: wat goed opgemerkt! Geen wonder dat er geen update binnenkwam gisteren;)

 • Profielfoto
  iAgree

  Ondertussen is er alweer een nwe seed uit gebracht, lache ;-).

 • Profielfoto
  5miley

  Via ‘supergeheime’ bronnen schijnt dat 10.5.7 komende vrijdag uitkomt. Hoop dat het zo is, zeker ivm grafische drivers die er bij zullen zitten :D .

  Bronnen:
  http://www.maclife.com/article/news/1057_hitting_your_macs_friday
  http://www.macrumors.com/2009/05/05/os-x-10-5-7-due-for-release-on-friday/

  EDIT: weer niks deze vrijdag, dat wordt weer langer wachten

 • Profielfoto
  5miley

  Hij is uit, 10.5.7 is der nu officieel. Volges mij rond 11 uur ’s avonds.