Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 9 april 2009
Leestijd: 1 minuut

De jeugd geeft Apple toekomst

De jeugd heeft de toekomst. De analisten van Piper Jaffray onderzoeken jaarlijks de koopbehoeften van jongeren. Ruim 8000 jongeren werden daarom bevraagd en als de jeugd de toekomst heeft, dan heeft Apple ook toekomst.

Ondanks de economische crisis in Amerika blijken jongeren geenszins van plan te bezuinigen op Apple producten. Acht procent van de ondervraagden blijkt al een iPhone te hebben en maar liefst 16 procent zegt er een te willen kopen in de komende 6 maanden. Een jaar geleden lagen deze cijfers nog op respectievelijk 6% en 9%.

Ook de iTunes Store heeft niet te lijden onder de crisis als het aan jongeren ligt. In het tweede deel van 2008 steeg het aandeel namelijk van een magere 93% naar een degelijke 97%. Het aandeel iPods steeg met 2% naar 86%. Niet onaardig.

Hoe sterk blijkt jouw liefde voor Apple in deze financieel magere tijden?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De jeugd geeft Apple toekomst
Sluiten