Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 28 april 2009

De iPhone is om mee te spelen?

Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat maar liefst 73% van de ondervraagden de iPhone met name gebruikt voor persoonlijk gebruik, zoals bijvoorbeeld spelletjes. Kijken we naar de eigenaren van Windows gebaseerde telefoons en BlackBerry’s, dan gebruiken zij hun telefoon vooral voor zakelijk gebruik: wel 59%.

Bij het uitkomen van iPhone OS 2.0 werd de nadruk gelegd op de zakelijke kanten. Exchange om de e-mail van je werk op te halen en VPN om contact te maken met het netwerk van de zaak, bijvoorbeeld. Op dit moment wordt de kracht van de App Store en programma’s vooral centraal gesteld in reclames van Apple. De iPhone is meer dan bellen en e-mailen.

Het onderzoek lijkt te suggereren dat de wijzer bij de iPhone op dit moment hoofdzakelijk uitslaat naar de veelzijdigheid van de iPhone. De iPhone als kaart, spelcomputer, sociaal netwerk controle centrum, etc… Zakelijk gebruik is daar een onderdeel van.

Waarvoor gebruik jij je iPhone met name?

Reageer op artikel:
De iPhone is om mee te spelen?
Sluiten