Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 3 april 2009

Barbecue’en tussen A1 en H27

Na een lange winter op een beeldscherm naar rekenbladen gestaard te hebben zal zelfs de meest doorgewinterde accountant een lentekriebel niet kunnen onderdrukken met het mooie weer van vandaag. Het zal dan ook niet lang meer duren voor de eerste barbecues ontstoken worden. Voor de number crunchers die toch moeite hebben om hun geliefde spreadsheet te verruilen voor de geur van verkoold vlees is er nu een oplossing: de Gridus Barbecue Grid.

Nooit eerder was het zo eenvoudig geweest om de verdeling van hamburger, spies en karbonade vooraf in te plannen, lekker vertrouwd in Excel of Numbers. Terwijl worst B2-B16 nog lekker ligt te spetteren en kippenbout D4-G12 omgedraaid kan worden, is biefstuk C18-E24 gaar. Alleen het maken van een pie-chart toetje lijkt op de barbeque toch moeilijker dan in Excel of Numbers.

1 april grap, of gewoon een gekke bui, humor hebben ze wel, die Russen.

Reageer op artikel:
Barbecue’en tussen A1 en H27
Sluiten