Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 10 april 2009

‘Aftellen’ naar 1 miljard App Store downloads

Het zal niet lang meer duren voordat het miljardste programma gedownload wordt in de App Store, de online winkel waar applicaites en games gedownload kunnen worden voor iPhone en iPod Touch. Een gelegenheid om niet zomaar voorbij te laten gaan, zo vindt men in Cupertino en daarom is een speciale aftel-, of eigenlijk optelactie begonnen.

Op een aparte pagina kan live bijgehouden worden hoeveel applicaties er inmiddels al gedownload zijn. Zodra de teller op 1 miljard staat wordt een prijs verloot die er niet om liegt: een MacBook Pro, iTunesbon van $10.000,-, Time Capsule én iPod Touch.

Meedoen is heel eenvoudig: gewoon een applicatie downloaden in de App Store is genoeg (maximaal 25 apps per dag). Geen iPhone of iPod Touch? Dan maak je tóch een kans door een formuliertje in te vullen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Aftellen’ naar 1 miljard App Store downloads
Sluiten