Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 26 maart 2009

WWDC 2009: vol verwachting klopt ons hart

We kunnen weer aftellen. Apple heeft het tijdstip bekendgemaakt waarop de WWDC plaatsvindt. Van 8 tot 12 juni mogen we weer in de rij staan voor Moscone West. Tijdens de Worldwide Developers Conference draait het nu eens niet om de consument, maar om de ontwikkelaars van al het software schoon dat Apple rijk is.

De WWDC kan, wellicht, het toneel worden voor een groots Apple spectakel. Allereerst zit Snow Leopard in de pijplijn. Bij deze opvolger van Leopard draait het niet om in het oog springende features maar om een grondige finetuning onder de motorkap. Verwachte release datum Snow Leopard: deze zomer.

Ten tweede is het iPhone OS in een ver gevorderd stadium van ontwikkeling. We hebben op 17 maart al even mogen proeven van 100 nieuwe features: MMS, Core Location, Spotlight, copy en paste, we worden maar verwend! Maar zou een compleet nieuwe iPhone om het derde iPhone jaar mee in te gaan ook niet mooi zijn? Verwachte release datum iPhone OS 3.0: deze zomer.

Tot slot vragen we ons af of iemand nog iets van Steve Jobs heeft vernomen. Apple draait als een zonnetje zonder hem, maar we zouden graag weten hoe het hem vergaat na een aantal maanden ziekenverlof. Verwachte release datum Steve: deze zomer.

We wachten geduldig af.

Reageer op artikel:
WWDC 2009: vol verwachting klopt ons hart
Sluiten