Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 23 maart 2009

Word buurman van Steve

Dit is je kans. Voordat de Amerikaanse economie weer aantrekt, kun je nu de gelegenheid aangrijpen om buurman van Steve Jobs te worden. Kosten: 3,9 miljoen dollar.

Lijkt veel, is het niet. Er is namelijk genoeg ruimte tot onderhandelen. Steve Jobs woont in het oude gedeelte van Palo Alto. De huizen zijn er aan de dure kant en de economische crisis is er duidelijk merkbaar. In de laatste maanden is de verkoop van huizen in de wijk namelijk drastisch gedaaald. De Harry Mens van de Bay area heeft genoeg aanbod, maar kopers blijven uit.

Kortom, wil je een koloniale woning van 280 vierkante meter uit de jaren twintig, snak je naar 3 badkamers, een garage voor 2 auto’s, een mooie open haard en wil je ook nog eens op het buurtfeest een sateetje prikken met Steve, nogmaals, dit is je kans.

Reageer op artikel:
Word buurman van Steve
Sluiten