Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 6 maart 2009

Toegang tot HD nu ook voor ‘oude’ Airports/Time Capsules

De nieuwe Airport Extreme en Time Capsule die afgelopen dinsdag uitkwamen kunnen aangesloten harde schijven via internet toegankelijk maken voor MobileMe klanten. Met de uitkomst van Firmware 7.4.1 kunnen gebruikers van de vorige generatie Airport Extreme en Time Capsule ook gebruik maken van deze functie, Het aanmaken van gastnetwerken en dual-frequenties vereist nieuwe hardware en blijft daarmee voorbehouden aan eigenaren van de nieuwste draadloze routers van Apple.

De update bevat verder diverse beveiligingsupdates en bug fixes die onder andere moeten zorgen voor minder drop-outs in het signaal en meer betrouwbare draadloze Time Machine backups. De firmware-update is bedoeld voor alle Airport stations met 802.11 N én voor alle Time Machine modellen. Via het Airport-configuratieprogramma kan de update gedownload en geïnstalleerd worden.

Reageer op artikel:
Toegang tot HD nu ook voor ‘oude’ Airports/Time Capsules
Sluiten