Lucas Raggers
Lucas Raggers Accessories 21 maart 2009

Punaise voor je iPod nano

Een punaise of duimspijker is een korte spijker of speld met een zeer brede kop, waardoor hij met de hand in een zachte ondergrond (bijvoorbeeld hout) te drukken is (wikipedia).

Maar de vorm van de punaise leent zich natuurlijk ook uitstekend als microfoon. Althans, volgens de accessoiregigant Switcheasy. Zij maakten voor de iPod nano een microfoon, ThumbTacks genaamd, in de vorm van een punaise. Hierdoor hoef je geen gebruik te maken van de microfoon die in de koptelefoon zit en dat maakt interviewen een stuk makkelijker. De ThumbTacks kost 12.99 en is verkrijgbaar in rood, wit en zwart.

Tot slot: de punaise werd in 1903 in Lychen (Duitsland) uitgevonden door Johann Kirsten.

Reageer op artikel:
Punaise voor je iPod nano
Sluiten