Statenweg
Statenweg Nieuws 12 maart 2009

Je gasten worden DJ met Remote 1.2

De applicatie Remote voor de iPhone en iPod touch maakt het mogelijk iTunes op afstand te bedienen. Met versie 1.2 bepalen je gasten welke muziek er gedraaid wordt op een feestje.

Gasten kunnen nadat ze verbinding hebben gemaakt met de iTunes DJ playlist hun stem uitbrengen op een nummer of zelf een verzoeknummer indienen uit de beschikbare titels in de iTunes-bibliotheek. Wanneer een gast zijn voorkeur heeft laten blijken verschijnt er een hartje. Eenmaal uitgebrachte stemmen kunnen weer ingetrokken worden. Hoe meer stemmen het publiek heeft uitgebracht op een song, hoe sneller deze stijgt in de lijst met opkomende nummers.

Remote (gratis, vereist iTunes 8.1)

Reageer op artikel:
Je gasten worden DJ met Remote 1.2
Sluiten