Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 12 maart 2009

iPhone OS 3.0 in aantocht

Apple heeft verre vorderingen gemaakt met een nieuw besturingssysteem voor de iPhone en iPod Touch, zo meldt Engadget vandaag.
iPhone OS 3.0 zal aanstaande dinsdag 17 maart voor het eerst getoond worden aan de pers. Ook wordt er dan meer bekend gemaakt over een geheel nieuwe SDK voor software-ontwikkelaars. Apple noemt het een ‘advance preview of what we’re building’. Dit doet vermoeden dat de nieuwe versie van het iPhone OS niet snel uitgebracht zal worden. Versie 2 van het OS werd in maart 2008 als beta onder ontwikkelaars verspreid maar kwam pas 4 maanden later publiek beschikbaar.

Verwacht wordt dat Apple een aantal oude beloftes eindelijk zal inlossen met iPhone OS 3 zoals volledige push ondersteuning voor mail en agenda én een notificatiesysteem voor niet actieve third-party applicaties.
Wat zou jij graag terug zien in iPhone OS 3?

Reageer op artikel:
iPhone OS 3.0 in aantocht
Sluiten