Statenweg
Statenweg Nieuws 19 maart 2009

Google Street View in Nederlandse steden

Het zat er aan te komen, aangezien de opvallende auto’s van Google om foto’s te maken al een tijdje door Nederland rondrijden: vanaf vanochtend zijn onder andere Amsterdam, Rotterdam en Groningen in 360-graden op straatniveau te bekijken in Google Maps. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de Dam in Amsterdam, bij Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam of werp een blik op de Kop van Zuid vanaf de Erasmusbrug.

Straten waarin Street View beschikbaar is hebben een blauwe rand. Om Street View te activeren sleep je simpelweg het gele poppetje naar de betreffende straat. Natuurlijk kan deze 360-graden-weergaven ook bekeken worden op de iPhone. Kom je iets opvallends tegen? Laat het weten in de comments!

Reageer op artikel:
Google Street View in Nederlandse steden
Sluiten