Final Cut Studio 3 op 24 maart of toch op NAB?

De afgelopen weken doen geruchten de ronde over een evenement dat Apple zou organiseren voor de pers op 24 maart. De Duitse Mac site SevenMac denkt te weten wat er op die dag onthuld gaat worden: geen nieuwe iPhone, geen Snow Leopard, zelfs geen Mac netbook, nee, 24 maart wordt de dag dat een volledig nieuwe versie van Final Cut Studio uit komt.

De site baseert zich op een anonieme bron die meldt dat een beta van Final Cut Studio 3 al circuleert op Apple HQ in Cupertino. Deze versie zou echter nog erg veel bugs bevatten waardoor de kans bestaat dat Apple het evenement zal uitstellen tot april.

De planning ligt in ieder geval in lijn met de lancering van FCS 1 (april 2005) en FCS 2 (april 2007). Deze zagen het levenslicht op de NAB show in Las Vegas. Apple heeft aangegeven dit jaar geen stand in te richten op deze grote broadcastersbeurs. Het is echter mogelijk dat het bedijf een eigen persmoment tijdens de beurs creëert om Final Cut Studio 3 wereldkundig te maken. NAB Show 2009 wordt gehouden van 18 tot 23 april.

Reageer op artikel:
Final Cut Studio 3 op 24 maart of toch op NAB?
Sluiten