Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 23 maart 2009

Einde oefening voor Apple’s Bluetooth headset

Het laatste uur lijkt geslagen te hebben voor de Bluetooth headset van Apple. In de Amerikaanse Online Apple Store staat bij de hands-free accessoire inmiddels ‘discontinued’ te lezen. De Nederlandse Online Store lijkt echter nog een restpartijtje op te moeten maken en verkoopt de headset vooralsnog voor € 79,-.

De Bluetooth headset werd in januari 2007 geïntroduceerd tijdens de fameuze Macworld Keynote waar de eerste iPhone onthuld werd. Helaas blijkt het apparaatje geen succes geworden te zijn en dat terwijl er toch een aantal interessante vernuftigheden in zaten. Zo was het ‘pairen’ van de headset met een iPhone bijzonder eenvoudig via de meegeleverde kabel of een optioneel iPhone/headset dock, de geluidskwaliteit was (volgens Apple) bijzonder goed en het uiterlijk van de headset was verfrissend in vergelijking met de concurrentie.

We zullen het vanaf nu zonder deze accessoire moeten doen. Gelukkig hebben we de beelden nog.

Reageer op artikel:
Einde oefening voor Apple’s Bluetooth headset
Sluiten