Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 20 maart 2009

Een regenboog aan shuffles

Snap jij nog iets van Apple’s kleurenbeleid? Eerst waren alle iPods wit, toen alleen zwart en wit, vervolgens een regenboog aan kleuren en nu is de nieuwe iPod shuffle alleen nog maar verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver. Gelukkig betekent deze domper ook een kans! Een kans voor de al maar groeiende markt van iPod-accessoire-makers.

Computer Choppers kan namelijk voor $ 50,- de behuizing van je ¢ 79,- kostende iPod shuffle vervangen voor een kleuriger exemplaar. Er zijn negen vrolijke kleuren beschikbaar. Wil je een gepolijste shuffle? Leg dan nog eens $ 30,- extra neer. Voor types als Karl Lagerfeld kan de iPod shuffle ook verguld worden: Goud, wit goud, rosé goud, chroom, koper, zwart nickel en platina. Prijzen voor deze persoonlijkheidvormers lopen uiteen van $ 149,- tot $ 199,-.

Heeft het kleurenvirus je echt te pakken? Geen nood, Computer Choppers kan namelijk nagenoeg al je Apple producten van een nieuw kleurig of verguld hulsje voorzien!

Reageer op artikel:
Een regenboog aan shuffles
Sluiten