Diverse software-updates klaar om te downloaden

13 reacties

Na een overstelpend aantal nieuwe Macs en randapparatuur stromen momenteel de nodige software-updates binnen om de dag mee te eindigen.

Airport Client / Airport Utility Software Update
Om je huidige hardware geschikt te maken voor de vandaag geïntroduceerde AirPort Extreme en Time Capsule staat een tweetal software-updates klaar. Airport Client Update 2009-001 verhelpt problemen met roaming en dual-band netwerkomgevingen. Daarnaast is er een nieuwe versie van Airport Utility, waarmee de Airport Express en AirPort Extreme base stations alsmede Time Capsule ingesteld kunnen worden (community).

iLife ’09 support / iPhoto 8.0.1.
iLife Support 9.0.1 wordt aanbevolen voor gebruikers van Aperture, iLife ’09 en iWork ’09 ter verbetering van de stabiliteit en het verhelpen van een aantal kleine problemen. iPhoto 8.0.1. verbetert de stabiliteit van het programma voor het beheren van je fotocollectie en verhelpt volgens Apple een aantal problemen met de internet verbinding, het importeren van trefwoorden en het exporteren als diavoorstelling (community).

De nieuwe software is te installeren via ‘Software Update’ onder het appeltje of handmatig via bovenstaande links. Vergeet niet je ervaringen te delen in de community.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  rdesign

  Staat er hier nog niet bij zie ik.

  Bedoel je niet ‘om de dag mee te beginnen?’
  Het is al woensdag hè!;)

  1e post!: D

 • Profielfoto
  Anoniem

  10.5.7 staat denk ik ook om de hoek. Dit in verband met de 4870 CTO in de Mac Pro.

 • Profielfoto
  Rinkel

  @diotav,

  Je zou zomaar gelijk kunnen hebben. Als ik de 4870 kies is de verzenddatum 6 werkdagen. Of de kaart kan met de huidige drivers in 10.5.6 al werken. Maar misschien niet zijn volle instructieset benutten.

  Komende dagen moet ik de RSS maar goed in de gaten houden.

 • Profielfoto
  reven

  Getest en niet gevonden – MobileMe koppeling met Airport en Time Capsule.
  Iemand een tip?

 • Profielfoto
  Rickje

  @Reven
  Werkt hoogstwaarschijnlijk (dan dus) alleen met de NIEUWE Airports en Time Capsule(, wat ik zelf eigenlijk ook al had verondersteld).

 • Profielfoto
  Macbook71

  Ik ben nu de Mb’s aan het downloaden ….. ben benieuwd naar de update van iphoto;)

 • Profielfoto
  reven

  @rikje Klinkt op zich logisch. Maar wat zou er dan anders zijn. De firmware.. De hardware Als het echt allen kan in de nieuwe- dan bestel ik ze direct. Stel je voor. Alle content op je hd’s thuis overal benaderbaar. Films kijken op je iphone.

 • Profielfoto
  Doney

  Ik krijg hier de Airport updates wel binnen, hoor:)

 • Profielfoto
  Pasav

  De Firmware voor de oude TC en Extreme zou ook de MobileMe functie bevatten, alleen is de firmware 7.4.1 nog niet vrij gegeven.

 • Profielfoto
  iAgree

  Kan iemand mij vertellen of door deze update de canon eos 400d nu word herkent in ilife 09 ?

 • Profielfoto
  NI3LS

  Ik zou die MobileMe-functionaliteit wel terug willen vinden in mijn Airport Express N.

  Ik kan nergens info vinden over 7.4.1 overigens.

 • Profielfoto
  occo

  hmmmm net te laat die update voor iphoto, gisteren crashte mijn hele iphoto bibliotheek… kon de hele bibliotheek opnieuw opbouwen, alle instellingen en indelingen naar de galle miezen, gelukkig wel steeds een back up gemaakt…

 • Profielfoto
  reven

  firmware update 7.4.1 is nu uit.
  Voor airport extreme en time capsule