Statenweg
Statenweg Nieuws 4 maart 2009

Diverse software-updates klaar om te downloaden

Na een overstelpend aantal nieuwe Macs en randapparatuur stromen momenteel de nodige software-updates binnen om de dag mee te eindigen.

Airport Client / Airport Utility Software Update
Om je huidige hardware geschikt te maken voor de vandaag geïntroduceerde AirPort Extreme en Time Capsule staat een tweetal software-updates klaar. Airport Client Update 2009-001 verhelpt problemen met roaming en dual-band netwerkomgevingen. Daarnaast is er een nieuwe versie van Airport Utility, waarmee de Airport Express en AirPort Extreme base stations alsmede Time Capsule ingesteld kunnen worden (community).

iLife ’09 support / iPhoto 8.0.1.
iLife Support 9.0.1 wordt aanbevolen voor gebruikers van Aperture, iLife ’09 en iWork ’09 ter verbetering van de stabiliteit en het verhelpen van een aantal kleine problemen. iPhoto 8.0.1. verbetert de stabiliteit van het programma voor het beheren van je fotocollectie en verhelpt volgens Apple een aantal problemen met de internet verbinding, het importeren van trefwoorden en het exporteren als diavoorstelling (community).

De nieuwe software is te installeren via ‘Software Update’ onder het appeltje of handmatig via bovenstaande links. Vergeet niet je ervaringen te delen in de community.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Diverse software-updates klaar om te downloaden
Sluiten