Statenweg
Statenweg Nieuws 24 maart 2009

Cross Border aankopen doen in de online Apple Store

Heb je familie of vrienden in het buitenland die je een Mac of iPod cadeau wilt doen? Het is mogelijk bestellingen in de online Apple Store te laten afleveren in diverse Europese landen. Voor Nederlanders is levering buiten het Europees continent vooralsnog niet mogelijk, maar andersom kan wel: sinds vandaag kunnen inwoners van de VS een bestelling in Nederland laten afleveren.

Om een product in het buitenland te laten bezorgen dien je deze te bestellen in de online store van het betreffende land. Een overzicht van de stores waarin je een bestelling kunt plaatsen vind je hier.

Indien je de taal van het land niet spreekt kun je telefonische hulp inroepen van een medewerker. Betalen is alleen mogelijk met een creditcard en de factuur wordt opgemaakt in de plaatselijke valuta. Apple belooft dat een bestelling overal in de genoemde landen aan de deur wordt afgeleverd.

Reageer op artikel:
Cross Border aankopen doen in de online Apple Store
Sluiten