Cross Border aankopen doen in de online Apple Store

Door: Statenweg - 13 reacties

Heb je familie of vrienden in het buitenland die je een Mac of iPod cadeau wilt doen? Het is mogelijk bestellingen in de online Apple Store te laten afleveren in diverse Europese landen. Voor Nederlanders is levering buiten het Europees continent vooralsnog niet mogelijk, maar andersom kan wel: sinds vandaag kunnen inwoners van de VS een bestelling in Nederland laten afleveren.

Om een product in het buitenland te laten bezorgen dien je deze te bestellen in de online store van het betreffende land. Een overzicht van de stores waarin je een bestelling kunt plaatsen vind je hier.

Indien je de taal van het land niet spreekt kun je telefonische hulp inroepen van een medewerker. Betalen is alleen mogelijk met een creditcard en de factuur wordt opgemaakt in de plaatselijke valuta. Apple belooft dat een bestelling overal in de genoemde landen aan de deur wordt afgeleverd.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  Ezra

  Sorry hoor maar dit had veel simpeler gekund. Gewoon in je eigen taal bestellen en dan land opgeven etc….

 • Profielfoto
  Bor

  Neelie Kroes in de bocht denk ik!

 • Profielfoto
  Anoniem

  Sorry… maar dit is toch niet nieuw? ???

 • Profielfoto
  PowerMacje

  Dit was allang zo in Europa :sealed:
  Dit is wel nieuw in de VS…

 • Profielfoto
  Volkie

  Maar dat is toch niet zo spannend, als ik vanuit de US iets in NL wil kopen gaat ik toch gewoon naar http://www.apple.nl en klik op store, wat is er nou nieuw?

 • Profielfoto
  Soulshaker

  Mmmm, interresant
  En 1 pond staat nu op 1,089 euro
  Dan kan je een goede deal doen ^^
  Een witte macbook voor 782 euro:)

 • Profielfoto
  SeaTrue

  je betaald spijtig genoeg wel het product in de valuta van het land van levering. Als je dus in nederland laat leveren betaal de je prijs van de nederlandse applestore, als je in engeland laat leveren betaal je de prijs in pond. Net zoals een kennis van je die gewoon ginder zou gaan halen. Niet echt niet ook trouwens, en ik zie er niet veel voordeel in.

 • Profielfoto
  jobz

  …maar je kan dus wel een Macbook naar een hotel in London laten bezorgen en er voor het verschil (949-782)=167 naar toe vliegen en logeren.

 • Profielfoto
  Ikreisrond

  Toch weer jammer dat het niet buiten Europa kan… :angry:

 • Profielfoto
  LordChaos

  @jobz:

  Begrijp ik nou goed dat jij voor €167 naar London wilt vliegen en een nacht wilt logeren ? Succes dan;)

 • Profielfoto
  Joffry

  Dit gaat echt nergens over.

 • Profielfoto
  Pretorian

  @lordchaos the joke is on you, dat kan echt wel hoor.

 • Profielfoto
  mindbubble

  Ik snap niet wat het unieke is van deze actie.

  Al sinds jaar en dag bestel ik online mijn Apple producten hier in de VS.

  Als je slim bent, dan ga je niet via de online Apple store in de VS, want die berekenen je de regionale tax bovenop de prijs, terwijl wanneer je bij Amazon bestelt en de aflevering niet in Washington State of Nevada is, je alleen de prijd betaalt en geen tax.

  Ik heb trouwens even mijn geschiedenis met Apple nagekeken, maar in december van vorig jaar heb ik voor iemand als cadeau een Ipod besteld via Apple in Italie en eerder in dat jaar een Powerbook voor iemand in Spanje.

  Weinig nieuws onder de zon voor mij dus.