Statenweg
Statenweg Nieuws 9 maart 2009

Celebrity Playlist Podcast

Benieuwd waar beroemdheden hun inspiratie vandaan halen? iTunes heeft een sectie met een stuk of 30 Celebrity Playlists waarin bekende artiesten, van Paul McCartney tot DJ Tiësto, hun favoriete muziek verzameld hebben.

Sinds vorige week kunnen we echter van deze artiesten zelf horen waarom hun voorkeur uitgaat naar een bepaald nummer. In de Celebrity Playlist Podcast (gratis) wisselen muziekfragmenten af met gesproken commentaren waarin de artiest zijn keuze toelicht. De eerste aflevering van de podcast staat in het teken van de Britse popzanger Tom Jones.

In het welbekende artworkvenster zijn linkjes naar de iTunes Store opgenomen zodat je de betreffende nummers direct kunt downloaden. Helaas werkt dit alleen voor Amerikaanse accounts, waardoor wij Nederlanders alsnog genoodzaakt zijn de songtitels handmatig in te voeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Celebrity Playlist Podcast
Sluiten