Celebrity Playlist Podcast

Door: Statenweg - 5 reacties

Benieuwd waar beroemdheden hun inspiratie vandaan halen? iTunes heeft een sectie met een stuk of 30 Celebrity Playlists waarin bekende artiesten, van Paul McCartney tot DJ Tiësto, hun favoriete muziek verzameld hebben.

Sinds vorige week kunnen we echter van deze artiesten zelf horen waarom hun voorkeur uitgaat naar een bepaald nummer. In de Celebrity Playlist Podcast (gratis) wisselen muziekfragmenten af met gesproken commentaren waarin de artiest zijn keuze toelicht. De eerste aflevering van de podcast staat in het teken van de Britse popzanger Tom Jones.

In het welbekende artworkvenster zijn linkjes naar de iTunes Store opgenomen zodat je de betreffende nummers direct kunt downloaden. Helaas werkt dit alleen voor Amerikaanse accounts, waardoor wij Nederlanders alsnog genoodzaakt zijn de songtitels handmatig in te voeren.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  LeonB

  Er is dus echt iemand die heeft gedacht: “Een goed begin is het halve werk! Laten we met Tom Jones beginnen!”

  Ik wacht nog even met abonneren denk ik!

 • Profielfoto
  reven

  Geniaa!

  Its all about the music

 • Profielfoto
  MrHammond

  Interesting:)

 • Profielfoto
  bartje

  leuk!

 • Homepage

  … [Trackback]

  […] There you will find 80850 more Infos: onemorething.nl/2009/03/celebrity-playlist-podcast/ […]