Anoniem
Anoniem Nieuws 26 maart 2009

Apple niet langer meest betrouwbare computer

Rescuecom profileert zich als een reddende engel wanneer je computer besluit een eigen leven te gaan leiden, of nog erger, helemaal stopt met leven. Ze werken merk-onafhankelijk, dus mogen we aannemen dat ze een breed scala aan apparatuur voorbij zien komen. Elke roep om computerhulp is bij hen meer dan welkom.

De trend die men daar nu waarneemt is dat steeds meer Apple computers met problemen worden binnengedragen en dat er beduidend meer bellers zijn die de vriendelijke-dame-met-headset uit de advertenties willen spreken.
Dit is overigens gemeten in de Verenigde Staten.
Dit alles kan duiden op relatief meer storingen bij onze geliefde machientjes. Het is echter evenwel mogelijk dat het absolute aantal storingen omhoog gaat, terwijl het percentage uitvallers gelijk blijft of zelfs daalt, simpelweg omdat er meer Apple hardware wordt verkocht. Een lange wachttijd voor een afspraak aan de Geniusbar zou mogelijk ook hebben bijgedragen aan het zoeken van assistentie buiten Apple om.

Hoe dan ook, Apple heeft zijn eerste plaats op de Lijst der Betrouwbaren moeten opgeven, na in 2007 en 2008 glansrijk de lijst te hebben aangevoerd. Apple moest in het eerste kwartaal van 2009 genoegen nemen met een derde plaats, achter Asus en Lenovo.

Wij zijn benieuwd of er onder onze lezers ook het sentiment heerst dat Apple gevoeliger wordt voor storingen.

Reageer op artikel:
Apple niet langer meest betrouwbare computer
Sluiten