Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 21 maart 2009

Apple komt met budget iMac voor het onderwijs

Apple heeft een nieuwe iMac aangekondigd, min of meer. Het betreft een 17 inch model dat $899,- moet gaan kosten. De Italiaanse site setteB kwam tot deze ontdekking na het lezen van de maart editie van Apple’s educatienieuwsbrief.

In die nieuwsbrief werd het model aangekondigd als een nieuwe toevoeging aan de iMac-lijn die enkele weken geleden een update kreeg. Hiermee lijkt Apple een opvolger gevonden te hebben voor de populaire eMac, een budgetcomputer die speciaal bedoeld was voor het onderwijs.

De budget iMac is nog niet verschenen in Apple’s online store. Daarmee is ook nog niet bekend of het model alleen aan onderwijsinstellingen verkocht zal worden, of dat iedereen hem kan bestellen, iets dat in deze economisch onzekere tijden geen slecht idee zou zijn.

Reageer op artikel:
Apple komt met budget iMac voor het onderwijs
Sluiten