Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 16 februari 2009

Trein nu ook als Dashboard widget

Ken je het nog? Dashboard. Al die handige programmaatjes onder één knop in Tiger en Leopard. Je zou het bijna vergeten met al het geweld aan kleine programmaatjes uit de iPhone App Store. Maar nu komt er iets moois overgewaaid van de iPhone naar Dashboard: de Trein Widget.

Deze gratis widget van Dennis Stevense, de maker van de populaire iPhone app Trein, kan twee dingen: het toont de actuele vertrektijden van een station naar keuze én het geeft een overzicht van alle actuele storingen. Net als de iPhone app is ook de widget razend snel.


OMT-oordeel: gratis download wordt warm aanbevolen. Let op: deze widget werkt alleen onder Leopard.

Reageer op artikel:
Trein nu ook als Dashboard widget
Sluiten