Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 8 februari 2009
Leestijd: 1 minuut

Sims 3 naar Mac en iPhone deze zomer


De nieuwste versie uit de populaire Sims-reeks verschijnt deze zomer op de markt. In deze derde versie kan men zelf nieuwe Sim hoofdpersonen aanmaken en aanpassen. Ook kan men een kijkje nemen bij de buren of in de eigen woonplaats en zien de graphics er wederom een stuk geavanceerder uit.

Het meest opvallend is dat Sims 3 tegelijk uit zal komen voor PC, Macintosh, iPhone & iPod touch. Of Electronic Arts daadwerkelijk dit spel simultaan over meerdere platforms gaat uitbrengen zal de toekomst wijzen, maar de intentie is uitgesproken!

Indien EA zijn woorden omzet in daden kunnen de fanatieke gamers eindelijk samen met hun PC-vrienden met Sims 3 aan de slag, waar normaliter de Mac-versie een jaar op zich laat wachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sims 3 naar Mac en iPhone deze zomer
Sluiten