Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 25 februari 2009

Safari 4 tweaken met Terminal

Safari 4 heeft bij veel mensen een gevoelige snaar geraakt. Blijkbaar is een eenvoudige browser toch meer dan een eenvoudige browser. Die blauwe laadbalk deed toch meer dan je durfde toe te geven, die hangende tabbladen konden je wel bekoren en van google suggesties ben je eigenlijk helemaal niet gediend. Vroeger was alles beter, toch?

Voor hen die nu al weer verlangen naar Safari 3 heeft Appletips.nl een fraai overzicht opgesteld met Terminal codes om een en ander uit te schakelen in Safari 4. Hiermee kunnen de meeste nieuwe features worden teruggedraaid. Plak deze codes in Terminal, druk op enter en herstart Safari.

Geen fratsen, dat scheelt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Safari 4 tweaken met Terminal
Sluiten