Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 26 februari 2009

Safari 4 in je Moerstaal

Allemaal leuk en aardig, die beta van Safari 4, maar zoals vaker het geval is met betasoftware is deze nieuwe webbrowser alleen verkrijgbaar in het Engels. Dat kan best vervelend zijn als je gewend bent om door Nederlandse menu’tjes te navigeren of wanneer je de taal simpelweg niet spreekt.

OMT lid ahenket trok moedig ten strijde tegen deze Angelsaksische beperking en vertaalde eigenhandig Safari 4 in het Nederlands. Via zijn eigen site biedt ahenket deze vertaling aan die als add-on te geïnstalleerd kan worden bij Safari 4. Daarmee bewijst hij een grote dienst aan een ieder die het wereldwijde web liever via z’n moerstaal te lijf gaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Safari 4 in je Moerstaal
Sluiten