Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 12 februari 2009

Opsporing verzocht: tips over gestolen MacBooks

Vanochtend berichtten we over de inbraak op een school in Leeuwarden waar 30 MacBooks zijn gestolen. Sindsdien zijn bij One More Thing anonieme tips binnengekomen over deze gestolen MacBooks van de Piter Jelles Montessori school.

Op donderdagavond 29 januari heeft een man in Club Noa in Leeuwarden MacBooks aangeboden voor 400 euro aan studenten. De MacBooks waren voorzien van tekst en/of nummer van Piter Jelles Montessori. De man suggereerde dat hij er nog 20 had.

Club Noa wordt veel bezocht door studenten van de Stenden Hogeschool en de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Ben jij daar student en ken je medestudenten die voor weinig een MacBook hebben gekocht, laat dit dan weten. Weet je meer, neem dan contact op met OMT.

Einde opsporingsbericht.

Reageer op artikel:
Opsporing verzocht: tips over gestolen MacBooks
Sluiten