Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 27 februari 2009

Nog zeker één Leopard update

Terwijl Mac OS X 10.6 Snow Leopard zich al warm loopt langs de zijlijn lijkt het er op dat Apple’s huidige OS 10.5 Leopard nog niet helemaal opgegeven is door de ontwikkelaars in Cupertino. Deze week zouden een aantal developers namelijk een testversie van de update 10.5.7 hebben gekregen, zo bericht AppleInsider

Dezelfde bronnen spreken over een zeer omvangrijke update van 440 MB met meer dan 70 bug fixes. De verbeteringen zouden naast algemeen onderhoud en beveiliging met name gericht zijn op synchronisatie van MobileMe, iCal, Mail, Adresboek en systeemvoorkeuren. Ook Time Machine, printbeheer, screen sharing, AirPort en de grafische drivers zouden aan de beurt komen.

Wanneer al dit moois publiek beschikbaar komt is nog onbekend maar verwacht wordt dat Leopardgebruikers binnen een maand de omvangrijke update kunnen downloaden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nog zeker één Leopard update
Sluiten