Statenweg
Statenweg Nieuws 9 februari 2009

Microsoft komt met tegenhanger MobileMe

Binnenkort zal Microsoft een tegenhanger van MobileMe lanceren. MyPhone biedt de mogelijkheid om gegevens vanaf een mobiele telefoon te synchroniseren met het internet.

Naast contacten en de afspraken in de agenda, bewaart de dienst ook andere andere informatie, zoals sms-berichten, waardoor deze eenvoudig over te zetten zijn op een nieuw toestel. Ook is het mogelijk foto’s die genomen zijn met een mobiele telefoon direct te delen met vrienden en familie over het internet. Bovendien kunnen de opgeslagen gegevens online beheerd en bewerkt worden binnen een beveiligde webomgeving.

Die dienst zal gratis te gebruiken zijn en werkt vooralsnog alleen met Windows Mobile 6 en hoger. Een betaversie is momenteel te gebruiken op uitnodiging. Later deze maand op een vakbeurs voor mobiele telefoonproducenten in Barcelona worden meer details rondom de dienst verwacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Microsoft komt met tegenhanger MobileMe
Sluiten