Statenweg
Statenweg Nieuws 24 februari 2009
Leestijd: 1 minuut

iTunes Pass: zorg dat je niets mist van je favoriete band

Apple en EMI hebben vandaag een nieuwe vorm van muziekdistributie in de iTunes Store aangekondigd. Na aankoop van een iTunes Pass ontvang je automatisch nieuwe songs, albums en music video’s van je favoriete band of artiest tot aan een bepaalde datum. Voor fans een uitstekende manier om warm te lopen voor een nieuwe album release en niets te missen aan exclusief materiaal.

De eerste (en vooralsnog de enige) iTunes Pass staat in het teken van Depeche Mode’s nieuwe album ‘Sounds of the Universe’ dat op 21 april in de VS uitgebracht zal worden. Wie de Sounds of the Universe iTunes Pass nu aanschaft voor $18,99 (iTunes Store US) ontvangt direct de single ‘Wrong’ en de club remix van ‘Oh Well’. Naast het album zal de koper extra items ontvangen voorafgaande aan de release en erna. Op 16 juni loopt de iTunes Pass af en zal al het materiaal geleverd zijn.

De muziek is DRM-vrij en bezit de 256kbps AAC-codering die we kennen van iTunes Plus. Van tevoren staat niet geheel vast welke content geleverd zal worden, waardoor het voor kopers niet altijd duidelijk is wat zij kunnen verwachten voor de prijs van een iTunes Pass. Apple garandeert echter dat de prijs nooit hoger is dan de waarde van de items die deel uitmaken van de Pass.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iTunes Pass: zorg dat je niets mist van je favoriete band
Sluiten