Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 18 februari 2009

“Is that a battery in your MacBook or are you just happy to see me?”

Na een flinke vertraging zijn deze week eindelijk de eerste 17 inch MacBook Pro’s bezorgd bij mensen die ‘em direct besteld hebben. De meesten van hen zullen dit paradepaardje van Apple’s laptop lineup nu liefdevol aan het volpompen zijn met data. De dames en heren van iFixit hebben echter een reputatie om nieuwe hardware te begroeten met een schroevendraaier.

De nieuwe MacBook Pro 17 inch is vakkundig door ze binnenstebuiten gekeerd. De fotoreportage die hiervan gemaakt is laat in de eerste plaats een gi-gan-ti-sche accu zien. Volgens iFixit is deze eenvoudiger te verwijderen dan vooraf vermoed werd. Verder tonen de foto’s een moederbord dat volledig volgesoldeerd lijkt te zijn, dit in tegenstelling tot vorige generatie MacBook Pro’s waar meer losse kabels aan te pas kwamen om onderdelen met elkaar te verbinden.

De fotoreportage dwingt respect af voor de interieur-ontwikkelaars van de nieuwe MacBook Pro 17 inch en is zeker de moeite van het bekijken waard.

Reageer op artikel:
“Is that a battery in your MacBook or are you just happy to see me?”
Sluiten