Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Geruchten 19 februari 2009

Is dit de nieuwe Mac mini?

Vandaag is er een foto op internet verschenen waar mogelijk een nieuw model Mac mini op te zien is. De foto toont de achterkant van een Mac mini met vijf USB poorten (in plaats van de huidige vier), een FireWire 800 connector (in plaats van de huidige FW 400 poort) én twee verschillende aansluitingen voor een beeldscherm.

Over de geloofwaardigheid van de afbeelding valt weinig te zeggen al merkt AppleInsider op dat de configuratie op de foto identiek aan een afbeelding die de website eerder in handen kreeg maar nooit gepubliceerd heeft. Ook doen al langer geruchten de ronde dat er een nieuwe mini op komst is en dat het mogelijk zou worden om meerdere beeldschermen aan te sluiten op het toekomstige model.

Fake of echt, wat denk jij?

Reageer op artikel:
Is dit de nieuwe Mac mini?
Sluiten