Statenweg
Statenweg Geruchten 12 februari 2009

Apple Stores krijgen nieuwe indeling

De weblog ifoAppleStore, dat zich volledig richt op de retail-activiteiten van Apple, meldt dat de indeling van de Apple Stores drastisch zal veranderen. Met de herinrichting wil Apple de nadruk niet langer op de hardware leggen, maar op de software, om op die manier te tonen wat er allemaal mogelijk is met een Mac. Ook krijgt het onderwijs meer aandacht. Veel van de bezoekers van de Apple Stores zijn potentiële switchers.

Na binnenkomst zal de aandacht van de klant getrokken worden door een speciale “Why You’ll Love a Mac”-sectie waarin de voordelen van een Mac ten opzichte van een PC uiteengezet zullen worden. Een tweede sectie zal ruimte bieden voor iLife en de bijdrage die het pakket kan leveren aan de digitale leeftstijl van de gebruiker. Een derde sectie zal toegewijd zijn aan iWork.

De veranderingen zullen volgens het bericht vanaf volgende week worden doorgevoerd, al kan het enige tijd duren voordat alles is aangepast en het personeel getraind is op de nieuwe situatie.

Reageer op artikel:
Apple Stores krijgen nieuwe indeling
Sluiten