Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 19 februari 2009

20 inch Apple Cinema Display is niet meer

Nadat we eerder al afscheid hebben moeten nemen van Apple’s 23 inch Cinema Display is nu ook diens kleine broertje, het 20 inch Apple Cinema Display, aan de beurt. Het scherm is verdwenen uit de Store, waarmee alleen het 30 inch scherm nog doet herinneren aan de vorige generatie Apple Cinema Display, al zullen de laatste dagen ook voor dit model geteld zijn.

Uiteraard heeft het verdwijnen van de 20 en 23 inch schermen te maken met het vorig jaar geïntroduceerde 24 inch Apple Cinema Display, een dunner, helderder scherm met ingebouwde microfoon, speakers, iSight webcam, USB hub én Magsafe connector. Toch is niet iedereen blij met deze nieuwe telg die enkel verkrijgbaar is in een ‘glossy’ variant terwijl sommigen liever een minder sprankelend maar meer kleur-echt mat scherm aan hun Mac hangen.

Voor de sentimentelen onder ons raadt OMT aan de introductie van de aluminium ACD’s op YouTube terug te kijken. Voor wie liever vooruit krijgt de volgende vraag: wat heeft jouw voorkeur, mat of glans?

Reageer op artikel:
20 inch Apple Cinema Display is niet meer
Sluiten