Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 18 januari 2009

Woz over de gezondheid van Steve Jobs

NBC Bay Area heeft Steve Wozniak laten opdraven om zijn mening te vragen over de gezondheid van Steve Jobs. Woz neemt het op voor die andere Steve, door aan te geven dat het aan Jobs is om te bepalen wat en wanneer hij wat over z’n gezondheid zegt.

Over de toekomst van Apple maakt Wozniak zich ook geen zorgen. De zes maanden zonder Jobs komt Apple sowieso door, omdat voor de meeste nieuwe producten een roadmap ligt van één tot twee jaar. Het is dus allang bekend wat Apple gaat uitbrengen de komende maanden. Woz ziet zelfs nog een lichtpuntje in het medisch verlof van Steve: Jobs kan z’n geheugen tot rust laten komen en nadenken over nieuwe producten en diensten waar wij allemaal nog geen flauw idee van hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Woz over de gezondheid van Steve Jobs
Sluiten