Woz over de gezondheid van Steve Jobs

Door: Jan David Hanrath - 11 reacties

NBC Bay Area heeft Steve Wozniak laten opdraven om zijn mening te vragen over de gezondheid van Steve Jobs. Woz neemt het op voor die andere Steve, door aan te geven dat het aan Jobs is om te bepalen wat en wanneer hij wat over z’n gezondheid zegt.

Over de toekomst van Apple maakt Wozniak zich ook geen zorgen. De zes maanden zonder Jobs komt Apple sowieso door, omdat voor de meeste nieuwe producten een roadmap ligt van één tot twee jaar. Het is dus allang bekend wat Apple gaat uitbrengen de komende maanden. Woz ziet zelfs nog een lichtpuntje in het medisch verlof van Steve: Jobs kan z’n geheugen tot rust laten komen en nadenken over nieuwe producten en diensten waar wij allemaal nog geen flauw idee van hebben.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  brandfles

  Elk nadeel hep z’n voordeel.

 • Profielfoto
  TRM

  Steve W heeft ook al een hoestje. Het zou toch niet heersen.
  Zonder dollen, ik vind dat Apple zich iets te ‘onbezorgd’ probeert op te stellen. Dat komt op mij wat geforceerd over. Dat je CEO er een halfjaar uit is, is een gemis. Nog even los van het feit dat ‘de hand van Steve J’ ongetwijfeld in veel producten en diensten zit. Ze zouden er volgens mij beter aan doen te laten zien dat de afwezigheid van Steve op bepaalde fronten erg onhandig is. Dan is het ook geloofwaardiger om te vertellen dat Apple het op andere fronten zonder Steve J ook goed doet.
  Hoop voor Steve J dat hij snel herstelt.

 • Profielfoto
  Meneer Guggenheimer

  Zou Steve the ‘Woz’ uberhaupt nog spreken?

 • Profielfoto
  JWB

  @Meneer Guggenheimer:

  Ja hoor, Woz krijgt nog altijd uitnodigingen voor de events en de nieuwste spulletjes van Apple.

 • Profielfoto
  RobinNL

  Hij kan wel gelijk krijgen dat Steve jobs misschien profijt heeft van deze periode ‘rust’.
  Het kan soms wonderen verrichten.
  ;)

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Het zou wel ’s helemaal niet goed kunnen gaan/zijn met Steve Jobs. Hij neemt niet voor niks ziekteverlof. Maar ik hoop er maar ’t beste van. Natuurlijk kan Apple ook zonder hem verder, maar hij heeft cruciale dingen voor Apple gedaan.

 • Profielfoto
  Yip

  Ik vind het een beetje geblaat al dat geblaat rond z’n gezondheid.

  we kunnen er toch niks aan veranderen? Het is gewoon een kwestie van wachten tot Steve weer terug komt…

 • Profielfoto
  iPodder

  This video has been removed by the user………….

 • Profielfoto
  Jan David Hanrath

  @ iPodder: fixed

 • Profielfoto
  Jeordy

  Uiteraard weten ze wat er de komende jaren aan producten wordt geintroduceerd. Alsof je een iPhone of een OSX Snow Leopard in 3 maanden ontwikkelt.

  Roadmaps gaan soms wel tot meer dan 15 jaar.

 • Profielfoto
  hahaha... wat slecht

  gappig om te zien dat elk statement van mensesn die wel weten hoe het zit in twijfel getrokken word en dat alles van zomaar een shady persoon die uit betrouwbare bron iets half meent te hebben voor waar aan genomen word.

  volgens mij horen jullie gewoon wat je wilt horen.