darh
darh Nieuws 21 januari 2009
Leestijd: 1 minuut

Witte MacBook vernieuwd

Apple heeft vandaag de witte MacBook een kleine, maar toch belangrijke, update gegeven. De MacBook met het oude plastic design heeft nu de zelfde video kaart gekregen als zijn metalen broer, namelijk de NVIDIA 9400M. Ook de processor is een andere dan voorheen, wederom is deze geleend van de aluminium versie. Het betreft een Intel Core2Duo 2,0 Ghz processor waarbij de “system bus” is verhoogd naar 1.066 Mhz. Standaard beschikt de MacBook nu over 2GB aan intern geheugen wat een verdubbeling is ten opzichte van voorheen.

Vooral de upgrade van de videokaart zal in het dit jaar te verwachten nieuwe besturingssysteem, Snow Leopard, vooral goed merkbaar zijn door de OpenCL technologie.

Update
Het lijkt erop dat de update nog niet in de Nederlandse Online Store is verwerkt. In de Amerikaanse Store is dit wel al te zien. We gaan er van uit dat de update ook in Nederland zal komen.

Update 2
Inmiddels is de nieuwe MacBook ook in de Nederlandse Online Store te vinden. De prijs van 949 euro is gelijk gebleven en als je hem nu besteld wordt hij over vijf werkdagen verstuurd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Witte MacBook vernieuwd
Sluiten