Statenweg
Statenweg Nieuws 27 januari 2009
Leestijd: 0 minuten

Nieuwe commercials voor de iPhone

In de afgelopen dagen zijn een tweetal nieuwe commercials voor de iPhone verschenen waarmee Apple het grote aanbod van applicaties in de App Store benadrukt.

In Fix komen de volgende applicaties aan bod: Rocket Taxi voor het vinden van een taxibedrijf in de buurt, Tipulator voor het afhandelen van een betaling in een restaurant en Miltilevel, dat je iPhone omtovert tot een waterpas.


Het spotje met de naam Read behandelt de applicaties Yelp voor restaurantrecensies (niet verkrijgbaar in de Nederlandse App Store), OsiriX voor het weergeven van medische afbeeldingen en Classics voor het lezen van boeken op de iPhone.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.