Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 22 januari 2009
Leestijd: 0 minuten

De kantoortuin van Jonathan Ive

Wie wil niet een kijkje nemen in de diepste krochten van Infinite Loop 1? Gewoon even rondneuzen. Kijken waar Jonathan Ive zijn unibody’s in elkaar freubelt en technici uitfoetert omdat het allemaal niet klein genoeg is.

Gary Hustwit had de eer Jonathan te mogen bezoeken in hol van de leeuw. Hustwit maakt de documentaire ‘Objectified‘ over industriële ontwerpen. Over “de creativiteit achter ieder ontwerp, van tandenborstels tot gadgets.” Als gerespecteerd ontwerper mocht Jonathan Ive natuurlijk niet aan zijn lijstje ontbreken.

Zie hier dus de meester in zijn natuurlijke habitat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.