Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 21 december 2008

Zweedse krant gunt 700 medewerkers iPhone

De Zweeds krant ‘Aftonbladet‘ pakt het groots aan. De Scandinavische Telegraaf heeft voor haar medewerkers namelijk 700 iPhones aangeschaft. Provider TeleSonera verwacht dat de iPhone met name zal aanslaan bij mediabedrijven en reclamebureau’s waar al een Apple traditie is.

Carolin Molander is verantwoordelijk voor de implementatie bij Aftonbladet: “The iPhone is unique in the way it changes how people behave with their mobile phones and Aftonbladet wants to take advantage of that.”

Toch is de iPhone niet heilig volgens Molander. Het heeft nog een lange weg te gaan om de absolute nummer één te worden: “The fact is that they’ve got mail for Exchange available now on the iPhone, but in terms of security, scalability and a broad range of hardware at a variety of price points to meet enterprise demand they are simply not there yet.”

Welke Nederlands bedrijf volgt?

Reageer op artikel:
Zweedse krant gunt 700 medewerkers iPhone
Sluiten