Statenweg
Statenweg Nieuws 30 december 2008

Vervormd beeld door Mini DisplayPort naar Dual-Link DVI adapter

Op het internet verschijnen berichten dat Apple’s Mini DisplayPort naar Dual-Link DVI adapter problemen veroorzaakt bij de weergave van het beeld. De adapter, die een tijdje op zich liet wachten, maakt het mogelijk een 30″ beeldscherm met een DVI-aansluiting, zoals de 30″ Apple Cinema Display, te koppelen aan de nieuwe MacBook, MacBook Pro en MacBook Air die beschikken over een Mini DisplayPort.

Een vervorming van het beeld treedt op kort nadat een beeldscherm van Dell via de adapter gekoppeld is aan een MacBook Pro, maar hetzelfde probleem is ook gemeld met betrekking tot Apple’s eigen 30″ Cinema Display. De storing is te verhelpen door de Mini DisplayPort of het USB-stekkertje los te koppelen en opnieuw aan te sluiten.

Mocht je van plan zijn binnenkort de adapter van €99,- aan te schaffen, dan is het wellicht verstandig te wachten tot Apple het probleem verholpen heeft.

Reageer op artikel:
Vervormd beeld door Mini DisplayPort naar Dual-Link DVI adapter
Sluiten