Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 1 december 2008

Vandaag Cyber Monday: gratis verzending

Naast Black Friday –- dat dit jaar een beveiligingsmedewerker van Wal-Mart in New York het leven heeft gekost –- heb je Cyber Monday: De tegenaanval van online winkels in de strijd om de kerstinkoper.

Nu maakt Apple geen onderscheid tussen on- en offline door de online winkel ook op vrijdag in de uitverkoop te zetten. Maar voor wie het kleine eert heeft Apple dit jaar een klein douceurtje in de Online Apple Store ter gelegenheid van Cyber Monday: gratis verzending van alle producten.

Dus ben jij nog op zoek naar dat dockconnector kabeltje of die Kensington CableSaver voor onder de kerstboom, maar wil je de deur niet uit? Dan is vandaag jouw dag!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaag Cyber Monday: gratis verzending
Sluiten