Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 26 december 2008

Twintig tips voor de switcher

Op OMT besteden we veel te weinig aandacht aan de vele switchers die hier hun Apple nieuwsgierigheid bevredigen of hun heil zoeken bij opstartproblemen. Alle mensen voor wie de kerstman dit jaar zeer gunstig gezind was, nu opgelet! Techradar.com heeft namelijk een lijst van 20 tips samengesteld speciaal voor hen die net aan de Apple zijn.

De lijst begint met een klassiekertje. Want waar is toch in hemelsnaam die rechter muisknop. Zie hier de eerste kennismaking met het eigenwijze Apple. De rechter muisknop is er namelijk wel, maar staat standaard uitgeschakeld. De lijst met tips wordt vervolgd met Mac equivalenten van o.a. de controltoets, het control panel, de startknop en control-alt-delete (ja, die is er ook voor de mac).

Welke tip heb jij als doorgewinterde Mac-gebruiker voor de verse switcher?

Reageer op artikel:
Twintig tips voor de switcher
Sluiten