Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 1 december 2008
Leestijd: 1 minuut

The Simpsons bezoeken de mApple Store

Wist je dat The Simpsons de langstlopende tekenfilmserie uit de geschiedenis is? En dat terwijl de serie pas eind jaren ’80 begon? Nu was al langer bekend dat geestelijk vader van de gele nuclear family Matt Groening altijd trouw Mac gebruiker is geweest. Sterker nog: Groening tekende cartoons voor folders en boekjes van de eerste Macintosh modellen. In The Simpsons zijn de afgelopen 19 jaar ook talrijke verwijzingen opgenomen naar Matt’s computer of choice.

Deze vallen echter in het niet bij de aflevering die gisteren in de VS op televisie verscheen. De familie Simpson bezoekt hier een Apple.. ik bedoel mApple Store, compleet met MYpods, MYphones, MYcubes een Brainiac Bar en hippe bezoekers die slaafs luisteren naar mApple’s CEO Steve Mobs die ongewild ‘lijdend’ voorwerp wordt in een prachtige remake van de 1984 commercial… een waar genot voor Maccende Simpsons fans als ondergetekende.

UPDATE: helaas is de video niet langer beschikbaar bij You Tube. Gelukkig is elders de hele aflevering te bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Simpsons bezoeken de mApple Store
Sluiten