Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 11 december 2008

Steve ‘Henkjan Smits’ Jobs

Steve Jobs heeft meerdere talenten. Maar dat hij ook een goed oor heeft voor reclamemuziek, dat wisten we nog niet. Bandoprichter Lars Iversen van de Asteroids Galaxy Tour sprak zijn mond voorbij over de totstandkoming van de deal tussen Asteroids Galaxy Tour en Apple voor de iPod touch reclame.

Wat blijkt, Steve Jobs himself bepaalde de keuze voor het nummer ‘Around The Bend’. Het begon allemaal met Synch, de promotor van de band in Amerika. Zij kregen het voor elkaar om een meeting tussen Synch en Steve Jobs. Op zich een prestatie.

“While listening to some of the songs suggested by Synch, the Apple co-founder reportedly slammed on the brakes during a sample of “Around The Bend,” declaring, “This is it, this is the new track for the iPod Touch.”

En zo geschiedde…

Reageer op artikel:
Steve ‘Henkjan Smits’ Jobs
Sluiten