Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 6 december 2008

Ruim 2 miljoen iPhone apps per dag gedownload

Het was nog geen 2 maanden geleden dat Apple liet vallen dat de 200 miljoenste iPhone app was gedownload. Nu, anderhalve maand later, maakt Apple in een advertentie in de Wall Street Journal en NY Times bekend dat inmiddels de 300 miljoenste app gedownload is. Dat maakt ruim 2 miljoen apps per dag. Niet onaanzienlijk. In de paginagrote reclame ligt de focus helemaal op programma’s van derden als FaceBook, Shazam, eBay, Spore, QuickVoice en vele anderen.

De App Store heeft ook een mijlpaal bereikt: 10.000 programma’s. Dat waren er bij de vorige melding nog 5500. Als dit nog niet genoeg is om de conclusie te trekken dat het best aardig gaat met de iPhone, dan heeft Net Applications nog even berekend dat het marktaandeel van de iPhone op internet verdrievoudigd is sinds begin 2008.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ruim 2 miljoen iPhone apps per dag gedownload
Sluiten