Koen van Tongeren
Koen van Tongeren OMT 12 december 2008

One More Thing winnaar bij European Podcast Awards

We moesten er op gewezen worden door een oplettende bezoeker maar de vreugde op de redactie is er niet minder om: de One More Thing podcast is de Nederlandse winnaar van de European podcast awards in de categorie non-profit. Daarmee doen we mee in de finale en maken zo kans op de award voor heel Europa.

In een bikkelharde strijd moesten we het opnemen tegen 10 andere kandidaten in de zelfde categorie. Andere Nederlandse winnaars zijn: David On Air in de categorie Personality, de Postbank in de categorie Business en Radio 538 in de categorie Professional.

Wij bedanken hierbij de jury, de organisatoren, alle kijkers en luisteraars van de podcast én natuurlijk iedereen die op ons gestemd heeft. Op naar Europese faam!

Reageer op artikel:
One More Thing winnaar bij European Podcast Awards
Sluiten