Nieuwe Mac mini in januari?

Bij Wired zeggen ze het te weten: tijdens Macworld 2009 in San Francisco zal Apple een nieuwe Mac mini op de markt brengen. De bron van dit bericht zou een medewerker van Apple zelf zijn.

Een upgrade van de Mac mini is geen overbodige luxe aangezien de laatste versie van deze instap-Mac in augustus 2007 is uitgebracht. Tegelijkertijd blijft het gerucht vaag en doet de bron verder niets uit de doeken. Sterker nog, zelfs een Macworld-Keynote speech van Steve Jobs is officieel nog niet bevestigd tegenover Macworld organisator IDG.

De Wired redactie denkt echter dat aan de hand van andere Mac ontwikkelingen verwacht kan worden dat de nieuwe Mac mini een aluminium unibody zal hebben, milieuvriendelijk is qua productieproces en energie verbruik (althans, volgens Apple’s eigen standaard), de Display Port zal hebben die ook in de nieuwe MacBook en MacBook pro zit, 2 GB RAM (uit te breiden tot 4 GB) en een harddisk van 160 GB aan boord zal hebben met een 2.0 of 2.3 Ghz Intel Core 2 Duo processor. De prijs wordt $500,- voor het standaard model en $700,- voor de uitgebreide versie, zo vermoedt men bij Wired.

Reageer op artikel:
Nieuwe Mac mini in januari?
Sluiten