Nieuwe geruchten over aankomende iMacs

Het gerucht dat Apple tijdens de MacWorld in januari nieuwe modellen van de populaire iMac zal introduceren wordt sterker.

Eerder verscheen het bericht dat Apple naar verwachting in januari nieuwe quad-core processors van Intel met een laag energieverbruik gaat toepassen in haar producten. De chips zijn speciaal ontworpen voor compacte machines, zoals… de all-in-one iMac.

Gisteren meldde Economic Daily News dat het Chinese Foxconn de behuizing van de nieuwe iMacs (een mengsel van aluminium en magnesium) zal gaan produceren. Foxconn is het bedrijf waar eveneens onze iPhone’s van de band rollen. Daarnaast zal de nieuwe iMac beschikken over een nieuwe ‘cooling module’. Met deze techniek zijn de modellen nog stiller te maken door het gebruik van ventilatoren te beperken. Volgens de bron zal Apple 800.000 iMacs per maand gaan verschepen.

Over een week weten we meer. Op 6 januari zal Steve Jobs Senior Vice President of marketing Phil Schiller een keynote speech geven in San Francisco.

Reageer op artikel:
Nieuwe geruchten over aankomende iMacs
Sluiten