Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 8 december 2008

MacUpdate Holiday Bundle: $450,- aan software voor $49,99

Sinterklaas is weer naar Spanje, de zakken pepernoten zijn uit de schappen gehaald en her en der duikt de eerste opgetuigde dennenboom op, oftewel: tijd om in de kerststemming te komen.

Speciaal voor de gelegenheid is de website MacUpdate weer van start gegaan met zijn jaarlijkse Christmas Bundle aanbieding. Maarliefst 10 nuttige applicaties voor je Mac voor $49,99 wat neerkomt op bijna $400,- korting wanneer je alle applicaties los zou kopen.

Zoals gebruikelijk bestaat het pakket uit een mix van populaire en onbekende applicaties die samen een aardige verzameling vormen:

  • Drive Genius (t.w.v. $99,-) is een hoog aangeschreven hulpprogramma voor je harde schijf. Zelfs in Apple Stores wordt het door medewerkers gebruikt. Het programma vindt en repareert problemen op je schijf en optimaliseert je systeem.
  • RapidWeaver (t.w.v. $79,-) is een populair programma om websites mee te bouwen. Het werkt bijna net zo eenvoudig als Apple’s iWeb maar is veel uitgebreider in zijn mogelijkheden.
  • MacGourmet Deluxe (t.w.v. $44,95) is meer dan een database voor je eigen recepten, ingrediënten en wijnen. Je kan er diners mee plannen zodat je je gasten nooit twee keer het zelfde voorschotelt en je recepten kunnen via MobileMe gedeeld worden met anderen.
  • LittleSnitch 2 (t.w.v. $29,95) houdt je netwerkverbinding in de gaten en geeft je volledig inzicht in welke programma’s wanneer informatie vanuit je computer willen versturen.
  • KeyCue 4 (t.w.v. $27,-)toont alle toetsenbord shortcuts voor alle programma’s op je Mac. Daarmee krijg je er sneller meer onder de knie.
  • MacPilot (t.w.v. $19,95) maakt honderden verstopte of zelfs geheime functies in OS X inzichtelijk zonder dat je daarvoor terminal code hoeft te begrijpen.
  • iVolume (t.w.v. $29,95) zorgt er voor dat alle muziek die via iTunes afgespeeld wordt het zelfde volume heeft waardoor je bij het afspelen van een afspeellijst niet continue het volume hoeft aan te passen.
  • Default Folder X (t.w.v. $34,95) laat je sneller navigeren in de finder en binnen Open en Bewaar menu’s met behulp van zelf aan te passen pop-up menu’s en toetsenbord shortcuts.
  • VirusBarrier X (t.w.v. $69,95) is een simpele en niet te veel aanwezige virusscanner voor je Mac en iPhone.
  • WhatSize (t.w.v. $12,99) zoekt automatisch grote bestanden op je harde schijf zodat een grote opruiming bij te weinig schijfruimte een stuk sneller gaat.

Al met al een verzameling software die bij elkaar z’n geld meer dan waar is. Wees er wel snel bij als je dit pakket wil hebben want de aanbieding duurt nog 10 dagen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MacUpdate Holiday Bundle: $450,- aan software voor $49,99
Sluiten